Knopp florist Knopp florist - startsida till Knopp frisör
startsida i butiken bröllop begravningar utomhus pysselkvällar prenumeration om Knopp florist kontakt
Knopparna

Om Knopp florist

Knopp florist och Knopp frisör startade på Värmlandsvägen i Karlskoga i maj 2007. Då var det Angelica och mamma Miriam som startade varsin verksamhet i en och samma lokal. En frisör och en florist skulle tillsammans driva en verksamhet där kunderna både kunde få hjälp med buketter, blomsteruppsättningar, håruppsättningar och klippningar.

Idag har Knopp knoppat av sig och blivit fler. Knopp består idag av sju personer, varav Angelica är den som driver floristdelen.

Angelica har läst treårig floristutbildning på Munkeröds utbildningscenter i Stenungsund. Skolan utbildar både konst- och floristelever och under sin tid där intresserade sig Angelica mycket för bild, form och textning. Så idag kan du hitta en stor variation av personligt utformade kort till dina blommor i butiken.

Innan hon startade sin egen butik när hon var 20 år har hon arbetat som florist i både Örebro och Karlskoga. Butiken var Angelicas dröm sedan lång tid tillbaka och idag brinner hon extra mycket för allt som har med snittblommor och att binda vackra buketter att göra.

Knopp har flera samarbetspartners. Här hittar du några av dem.

Knopparna med Knoppbilen. Foto: Tord Saxin